Container huren in Oost-Vlaanderen

Wilt u een container huren of kopen in Oost-Vlaanderen? Veretec uit Sint-Niklaas helpt u graag verder met oplossingen op maat. Tijdens onze talrijke interventies op bouwwerven is het ons opgevallen dat er vaak weinig plaats is voor het plaatsen van een werfcontainer en een refter.

Een uitschuifbare container huren of kopen in Oost-Vlaanderen

Om het probleem met plaatsgebrek aan te pakken, is Veretec met een gepaste oplossing gekomen. Zo kunt u bij ons bedrijf uit Oost-Vlaanderen een uitschuifbare werfcontainer of cabincontainer kopen. Door dit type van container te kopen of te huren voor uw werf in Oost-Vlaanderen, heeft u een veilige ruimte om uw gereedschap en ander materiaal op te bergen. Op de bovenverdieping van deze container vindt u overigens een geklimatiseerde en ingerichte ruimte die kan dienen als refter of bureel.

De specificaties

Op de eerste foto ziet u de cabincontainer, die u bij ons in Oost-Vlaanderen kunt kopen of huren, klaar voor transport of opslag. De tweede foto is hoe de container opgesteld is in veilige stand tegen diefstal. Dat betekent dat de deuren niet geopend kunnen worden en dat ook de ramen geen toegang verlenen. Bij de eerste foto moeten tafels en stoelen opgeborgen worden, waar plaats voor is voorzien in de vloer.

Op deze drie foto’s ziet u hoe de container eruit ziet wanneer deze is opgesteld. U ziet de vrijgekomen vensters en de trap naar het verdiep, waaronder u materiaal kunt verbergen. Binnen de afmetingen van het buitendeel van de werfcontainer die u bij ons in Oost-Vlaanderen kunt huren, is een aircosysteem gemonteerd.

Indien u een container bij ons bedrijf in Oost-Vlaanderen wilt kopen of huren, bent u uiteraard ook benieuwd naar het zicht binnen het verdiep. Op deze vier foto’s heeft u een zicht op de inrichting van de bovenverdieping. Zo ziet u de ijskast, magnetron, koffieapparaat, tv, airco, spoelbak en kasten. Al deze toestellen en meubels blijven gemonteerd tijdens het intrekken van de verdieping voor transport. Enkel tafels en stoelen dienen opgeborgen te worden. Het verdiep is in de mate van het mogelijke goed thermisch geïsoleerd, boven en onder voorzien van verlichting en stopcontacten. Het optillen en afzakken van het verdiep gebeurt hydraulisch met volautomatische gelijkloopregeling.

Geniet van gebruiksgemak

Bent u overtuigd van het nut van een cabincontainer als werfcontainer en bent u geïnteresseerd in het huren of kopen van een container voor op uw werf in Oost-Vlaanderen? Veretec uit Sint-Niklaas regelt dat met plezier voor. Contacteer ons door te bellen naar het nummer +32 472 06 97 33 of stuur een e-mail naar veretec.jozef@gmail.com. Heeft u vragen over het kopen of huren van een cabincontainer als container voor op uw werf in Oost-Vlaanderen? Wilt u meer informatie over onze andere diensten, zoals het herstellen van hydraulische machines of het plaatsen van warmtekrachtinstallaties. Ook dan zijn we uiteraard bereikbaar via bovenstaande gegevens.

Het werkhuis waar de montage en afwerking zal gebeuren. 

Prijzen voor huren of kopen op aanvraag aub.  Zend hieronder een bericht alsook voor alle andere vragen of bel  +32 472 06 97 33.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.