Thuisbatterij kopen in Oost-Vlaanderen

Wilt u een thuisbatterij kopen in Oost-Vlaanderen? Dan helpt Veretec uit Sint-Niklaas u graag verder. Onze naam staat voor Very Efficient Renewable Energy Technology en geeft weer wat wij als bedrijf voor u kunnen betekenen, namelijk het optimaliseren van energetische processen. Wilt u een thuisbatterij kopen in regio Oost-Vlaanderen? Wij geven vakkundig advies.

De juiste thuisbatterij kopen in regio Oost-Vlaanderen

Indien u een thuisbatterij wilt kopen, vindt u bij ons bedrijf in Oost-Vlaanderen twee opties. Zo kunt u bijvoorbeeld een loodaccu kopen. Deze is goedkoop in aankoop per kWh en kan slechts tot 60 % ontladen worden. Dat is geen vast percentage, maar bij volledige ontlading van dit type batterij zal er snel slijtage optreden. Een loodaccu is bovendien niet onderhoudsvrij en heeft vrij veel inwendig verlies. Lithiumcellen zijn daarentegen duurder in aankoop, maar hebben een veelvoud aan laad- en ontlaadcyclussen. Ze zijn bovendien onderhoudsvrij en hebben minder verlies. Terwijl overlading noodzakelijk is bij een loodaccu moet een lithium juist beschermd worden tegen totale ontlading en overlading.

Vraag om advies en koop uw batterij

Bent u niet zeker welke thuisbatterij u het best kunt kopen bij onze zaak in Oost-Vlaanderen? Vraag dan gerust om advies aan onze elektriciteitsspecialisten. Dat kan door het contactformulier in te vullen, door een e-mail te sturen naar veretec.jozef@gmail.com of door te bellen naar het nummer +32 472 06 97 33. Ook voor andere diensten, zoals het plaatsen van een warmtekrachtinstallatie, zit u goed bij ons bedrijf.