Depannage van uw bouwkraan

Heeft u nood aan een specialist die een depannage aan uw bouwkraan kan uitvoeren? Dan kunt u terecht bij Veretec uit Sint-Niklaas, in Oost-Vlaanderen, voor het herstellen van uw bouwkraan. Wij voeren herstellingen en depannages uit in opdracht van I.M.A. Dendermonde en dat telkens met de uiterste precisie.

Wij zorgen voor een dringende of minder dringende depannage van uw bouwkraan

Heeft u dringend nood aan een depannage van uw bouwkraan? Of wilt u uw bouwkraan laten herstellen in Oost-Vlaanderen, maar zit er geen haast achter? Wij komen zowel voor een dringende depannage als voor routineherstellingen uw bouwkraan in Oost-Vlaanderen herstellen. Zo komt het bijvoorbeeld geregeld voor dat een kraan brutaal en onhandelbaar is. Wij bieden een oplossing aan door een frequentieregelaar in te bouwen. Zo kunt u uw kraan weer naar behoren gebruiken. Verder voorzien we ook de plaatsing, verkoop en verhuur van bouwkranen via I.M.A.

Maak gebruik van onze andere diensten

Veretec uit Oost-Vlaanderen specialiseert zich echter ook in heel wat andere diensten naast het herstellen van uw bouwkraan of het uitvoeren van een dringende depannage. Wilt u bijvoorbeeld een warmtekrachtinstallatie laten plaatsen? Wij voorzien u graag van een warmtekrachtkoppeling, of nu een particulier bent of een eigen bedrijf heeft. Daarnaast kunt u bij ons ook de perfecte werfcontainer huren.

Reken op ons voor een snelle depannage

Of u nu nood heeft aan een dringende depannage van uw bouwkraan of u deze gewoon wilt laten herstellen, ons bedrijf uit Oost-Vlaanderen voert beide werken uit in opdracht van I.M.A. Dendermonde. U kunt hen contacteren door te bellen naar +32 (0) 52 212 317 of door te surfen naar www.bouwkranen-ima.be.  Indien u specifieke vragen heeft voor ons bedrijf, belt u naar het nummer +32 472 06 97 33, stuurt u een e-mail naar veretec.jozef@gmail.com of vult u het contactformulier in.

spring rod

€ 42,95

spring rod

€ 42,95

metal end plunger

€ 19,10

metal end plunger

€ 19,10

fl1401 nc nc

€ 111,00

fl1401 nc nc

€ 111,00