WKK-installatie voor particulieren

Wilt u een WKK-installatie voor particulieren laten plaatsen? Laat het over aan Veretec uit Sint-Niklaas. De service van ons bedrijf zit in onze naam, Very Efficient Renewable Energy Technology. Wij voeren allerlei diensten uit in verband met hernieuwbare energie. Zo kunt u als particulier of als bedrijf door ons een WKK-systeem laten installeren.

Brede expertise
Voor particulieren en bedrijven
Duurzame oplossingen

Wat is een WKK-installatie voor particulieren?

Wat is een WKK-installatie voor particulieren nu juist? Bij WKK, voluit warmtekrachtkoppeling, worden warmte en elektriciteit op hetzelfde moment opgewekt door middel van een motor. Dat gebeurt met behulp van een brandstof, en kan zowel met een fossiele brandstof als met hernieuwbare energie. Hoewel een WKK-installatie veelal voor grote gebouwen wordt gebruikt, is het tegenwoordig ook mogelijk voor particulieren om een WKK-installatie te laten plaatsen.

Laat een WKK-systeem installeren en geniet van de voordelen

Indien u een WKK-systeem wilt laten installeren door ons bedrijf uit Sint-Niklaas, geniet u van verschillende voordelen. Zo verbruikt u in de eerste plaats minder brandstof. Een WKK verbruikt gemiddeld 50 % minder dan een klassiek verwarmingssysteem. Daarnaast is de CO2-uitstoot, maar ook de uitstoot van andere stoffen zoals roet, veel lager. Ten slotte zal ook de energiefactuur behoorlijk lager liggen wanneer u ervoor kiest om een WKK-installatie, al dan niet voor particulieren, te laten installeren. Ook voor bedrijven in de glastuinbouw installeren wij overigens WKK-installaties.


Bekijk onze andere diensten

Ons bedrijf doet meer dan enkel een WKK-systeem installeren. Zo kunt u bijvoorbeeld een container huren via ons bedrijf. Daarnaast zijn we ook specialisten in het uitvoeren van depannages, van bouwkranen, maar ook bij problemen in verband met elektriciteit. Wij helpen u graag uit de nood.

Kies voor betrouwbaarheid

Wilt u een WKK-installatie voor particulieren laten plaatsen door ons bedrijf uit Sint-Niklaas? Het installeren van een WKK-systeem gebeurt bij ons altijd erg nauwkeurig en volledig naar wens van u als klant. Heeft u nog vragen? Contacteer ons via het contactformulier, bel naar het nummer +32 472 06 97 33 of stuur een e-mail naar veretec.jozef@gmail.com.