Opkoper van tweedehands bouwmaterialen

Bent u op zoek naar een opkoper van tweedehands bouwmaterialen of bouwkranen? Dan moet u bij Veretec uit Sint-Niklaas zijn. Wij zorgen telkens voor een vlotte aankoop van uw tweedehandsbouwmateriaal en dat voor een correcte prijs. Ontdek de mogelijkheden bij ons bedrijf.

Brede expertise
Voor particulieren en bedrijven
Duurzame oplossingen

Een opkoper voor al uw tweedehands bouwmaterialen en bouwkranen

Heeft uw bedrijf net een project achter de rug en zit u met een overschot aan materiaal waar u niet van afgeraakt? Als opkoper van alle soorten tweedehands bouwmaterialen en bouwkranen, nemen wij met plezier de aankoop van uw overschot aan bouwmateriaal op ons. Of het nu gaat om houten palletten, planken, ijzer of ander materiaal; Veretec staat voor u klaar. Dankzij onze uitgebreide kennis van allerlei sectoren kunnen wij voor elk type materiaal een correcte prijs opstellen. We zijn namelijk actief in de bouwsector, maar werken ook als elektricien en voeren ook herstellingen uit in de industriële sector. Indien u actief bent in de bouwsector kunt u ons bovendien niet enkel inschakelen als opkoper van uw tweedehands bouwkranen en bouwmaterialen, maar ook voor depannages aan uw kraan. Is er plots iets mis en heeft u dringende hulp nodig? Wij komen ter plaatse en zorgen voor een snelle oplossing.


Contacteer ons voor de aankoop van uw tweedehands bouwmateriaal

Heeft u interesse in een samenwerking met ons bedrijf uit Sint-Niklaas als opkoper van uw tweedehands bouwmaterialen of bouwkranen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor de aankoop van uw tweedehands bouwmateriaal. Wij nemen u met plezier uw overschotten uit handen en komen daarbij steeds met een correcte prijs op de proppen. Heeft u nog vragen over hoe de aankoop van uw tweedehands bouwmateriaal verloopt? Of heeft u ook interesse in een van onze andere diensten? Contacteer ons door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar +32 472 06 97 33 of door een e-mail te sturen naar veretec.jozef@gmail.com.