Een WKK voor glastuinbouw

Wilt u een WKK laten plaatsen voor glastuinbouw? Reken dan op Veretec uit Sint-Niklaas. Een WKK of warmtekrachtkoppeling is de toekomst voor glastuinbouw. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit systeem? Lees verder en ontdek de voordelen van een warmtekrachtkoppeling.

Brede expertise
Voor particulieren en bedrijven
Duurzame oplossingen

De voordelen van WKK voor glastuinbouw

Een warmtekrachtkoppeling is een gedecentraliseerde manier om energie op te wekken en biedt vele voordelen aan ten opzichte van een centrale verwarming. Zo gaat er bij het centraal verwarmen veel energie verloren aan warmteverliezen en is het niet overal in uw serre even warm. Indien u kiest voor een WKK voor glastuinbouw verliest u veel minder energie. Doordat u energie bespaart, liggen de kosten voor het verwarmen niet alleen lager, u bent ook nog eens milieuvriendelijker. Wilt u een WKK voor glastuinbouw laten plaatsen? Laat het over aan de specialisten van Veretec. Ook als particulier kunt u overigens een WKK-installatie laten plaatsen.


Laat uw WKK plaatsen

Bent u werkzaam in de glastuinbouw en wilt u een WKK laten plaatsen door onze specialisten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar veretec.jozef@gmail.com of door te bellen naar het nummer +32 472 06 97 33. Wij zorgen voor een nauwkeurige installatie van uw systeem.